Palliatieve zorg voor jonge mensen

Watersportvereniging Vennemeer uit Oud Ade heeft met een veiling en een collecte  € 3.500,- opgehaald voor het jongerenhospice Xenia in Leiden. De cheque werd op 9 december door voorzitter Henk Boting en commissielid Inge Florisson overhandigd aan Jacqueline Bouts, directeur van Xenia.

Watersportvereniging Vennemeer bestaat 95 jaar.
De ledenvergadering van WSV Vennemeer had aan het begin van het jubileumjaar besloten dat een geldinzameling voor een aansprekend goed doel in de regio onderdeel van de festiviteiten moet zijn. Op initiatief van Inge Florisson uit Leiden is het jongerenhospice Xenia met zijn warme zorg als bestemming gekozen.

Bij de ontvangst van Sint en Piet zijn de attributen die van de feestelijkheden overbleven bij opbod verkocht onder de aanwezige leden. Dit bracht een bedrag van € 1.650,- op, dat door de vereniging is verdubbeld. De rest van de opbrengst is het resultaat van het rondgaan van een collectehuisje van Xenia tijdens andere verenigingsactiviteiten.

Xenia @ Twitter

Xenia Huis

@kunstverleners @martijnvnrees @theatercarre @douwe_bob Geweldig mooi concert !

11 dagen geleden reply retweet favorite
Xenia Huis

@LovelyLeahFound Dankjewel ! 💕

11 dagen geleden reply retweet favorite
Xenia Huis

Allerzorg heeft een vacature voor een verpleegkundige bij Xenia. Meer info via ow.ly/w9Xk30fNHdX https://t.co/bRgGoDJkcp

11 dagen geleden reply retweet favorite
Xenia Huis

7e @Looptegenkanker vandaag met veel Xeniavrijwilligers meegedaan. Was erg geslaagd en ook nog met een mooie cheque… twitter.com/i/web/status/9…

14 dagen geleden reply retweet favorite