• Home
  • Positief in het leven, een interview in het AD met Martijn van Rees

Positief in het leven, een interview in het AD met Martijn van Rees

Annemarie Haverkamp praat met mensen over hun leven en het einde dat nadert. De dertigjare Martijn weet al zijn hele leven dat hij zal overlijden aan zijn spierziekte .Toch staat hij positief in het leven. “Mensen denken vaak dat je leven voorbij is als je ongeneeslijk ziek wordt, dat is niet zo.’’

Zijn vrienden schrokken toen ze de video zagen: ‘Je gaat toch nu nog niet dood, Martijn?’ Martijn stelde ze gerust. Nee, als het goed is nu nog niet. Maar laten we eerlijk zijn, de kans is aanzienlijk dat hij veel eerder overlijdt dan zijn kameraden.

Lees meer op de site van het AD

Kloosterpoort 4, 2312 EM Leiden - Bank NL39 RABO 0114 0568 03 info@xenialeiden.nl 071-5135454