• Home
  • Jacqueline ontvangt award voor werk bij Xenia

Jacqueline ontvangt award voor werk bij Xenia

Tijdens het symposium ‘Samen staan we sterker’ van Kenniscentrum Kinderpalliatieve Zorg op 21 april ontving Jacqueline een award voor het werk dat zij bij Xenia doet voor verbetering van de kinderpalliatieve zorg in Nederland door met Xenia een zorgconcept voor jongeren/jongvolwassenen te ontwikkelen i.s.m. de doelgroep.

Jacqueline: “Ik zie deze award als een aanmoediging voor onze twee volgende locaties, waaronder in de gemeente Zwolle. Bij de award hoorden de woorden: ‘Met het juiste doel voor ogen op vleugels van goud. Met het juiste doel voor ogen gaat alles voor de wind.’ Deze boodschap nam ik mee naar Leiden.”

Kloosterpoort 4, 2312 EM Leiden - Bank NL39 RABO 0114 0568 03 info@xenialeiden.nl 071-5135454