• Home
  • Snode Plannen Podcast met Jacqueline Bouts

Snode Plannen Podcast met Jacqueline Bouts

Jacqueline Bouts werkte eerder in haar rol als verpleegkundige met ernstig zieke jongeren. Toen ontdekte ze dat voor jongeren tot ca. 40 jaar geen hospice en logeeropvang bestond in Nederland. Zij vielen tussen de wal en het schip. Daar wilde Jacqueline iets aan doen, met een logeerhuis dat afgestemd is op deze groep. Juist de kleine dagelijkse dingen als samen zijn, praten en lachen, of even de stad in gaan: dat is waar jongeren behoefte aan hebben.

Bij Xenia kan dat nu al sinds 2014. In de 2e aflevering van de Snode Plannen Podcast vertelt Jacqueline alles over Xenia en haar plannen voor de toekomst.

Kloosterpoort 4, 2312 EM Leiden - Bank NL39 RABO 0114 0568 03 info@xenialeiden.nl 071-5135454