• Home
  • Jacqueline Bouts aan tafel bij minister en burgemeester
Dag van het bestuur Leiden

Jacqueline Bouts aan tafel bij minister en burgemeester

Met 500 deelnemers, sprekers, gespreksleiders en verslagleggers stond Leiden op maandag 20 maart in het teken van de Dag van het Bestuur. Vier actieve en sociaal bewogen inwoners van de stad, waaronder directeur van Xenia Jacqueline Bouts, gingen in gesprek met burgemeester Henri Lenferink en minister Hanke Bruins Slot en de burgemeester. Het was een heel divers gesprek met vragen over de aard van ieders werk, over de passie, de successen en tegenslagen van de vier actieve inwoners. Dit alles met als insteek om te verkennen wat hen drijft, wat ze tegenkomen in hun werk, waar de successen en pijnpunten liggen en wat zij verwachten van het bestuur en de politiek om hun werk goed te kunnen doen. Iedereen kreeg de gelegenheid om haar woordje te doen en ook vragen aan de minister en burgemeester te stellen. Voor Jacqueline was dit een mooie gelegenheid om het unieke van Xenia onder de aandacht te brengen!

De andere tafelgenoten waren Anja Möltgen, wijkambassadeur gemeente Leiden – helpt bij het energiezuiniger maken van huizen in arme wijken, Halima Karim, buurtcoach in Noord – organiseert veel activiteiten om bewoners te betrekken en Rosie van Peijpe, het jongste raadslid – met voorkeurstemmen gekozen.

 

Kloosterpoort 4, 2312 EM Leiden - Bank NL39 RABO 0114 0568 03 info@xenialeiden.nl 071-5135454