• Home
  • Ambassadeurs Xenia in landelijke mediacampagne

Ambassadeurs Xenia in landelijke mediacampagne

Als je gehoord hebt dat je ongeneeslijk ziek bent, wordt dat vaak ‘uitbehandeld’ genoemd. Maar dat klopt niet. Als je ongeneeslijk ziek bent, is er palliatieve zorg. Die zorg kan uit verschillende palliatieve behandelingen bestaan. Onder ‘behandelingen’ verstaan we ook ondersteuning, zorg en begeleiding.

 

Dit wil Stichting Palliatieve Zorg Nederland onder de aandacht brengen met de landelijke campagne ‘Ongeneeslijk. Niet uitbehandeld’. Deze campagne omvat een tv-spot die vanaf kerst twee weken lang regelmatig te zien is in de reclameblokken van NPO-zenders en zenders als SBS6 en RTL4. In diezelfde tijd zijn er ook abriposters op straat te zien en in een aantal landelijke kranten stonden in het weekend voor kerst grote advertenties.Voor deze campagne sprak Stichting Palliatieve Zorg Nederland met twee van onze gasten én ambassadeurs, Julian en Kevin. Hier lees je het verhaal van Julian en het verhaal van Kevin.

Kloosterpoort 4, 2312 EM Leiden - Bank NL39 RABO 0114 0568 03 info@xenialeiden.nl 071-5135454