• Home
  • Artikel Linda: Bij ons voel je de zwaarte niet’

Artikel Linda: Bij ons voel je de zwaarte niet’

Jacqueline richtte het eerste en enige jongerenhospice van Nederland op. Ze wil daarmee een fijne plek creëren voor jongeren vanaf 16 jaar in hun laatste levensfase. Niet alleen voor hen, maar ook voor de naasten. Zelf heeft ze dat erg gemist bij het verlies van haar zus.

Jacqueline Bouts (60) is eigenaar van hospice Xenia dat zich richt op jongeren tussen de 16 en 40 jaar die intensieve verpleegkundige en medische zorg nodig hebben. Aan LINDA. vertelt ze haar verhaal.

Lees verder op https://www.linda.nl/persoonlijk/opvoeden/jacqueline-richtte-als-enige-in-nederland-een-jongerenhospice-op/

Kloosterpoort 4, 2312 EM Leiden - Bank NL39 RABO 0114 0568 03 info@xenialeiden.nl 071-5135454