Palliatieve zorg voor jonge mensen

PaulNeuteboom smallVorig jaar startte Paul Neuteboom zijn nieuwe bedrijf Boom Inbound. Paul kwam via z'n vrouw Lisette, die ook dit jaar weer gastvrouw bij Xenia is, in aanraking met Xenia. En om ook iets bij te dragen bepaalde hij dat zijn nieuwe bedrijfje twee procent, van de facturen die binnen 15 dagen betaald worden, zou schenken aan Xenia.

Paul plaatste op de facturen en de facturatie e-mails een bericht om z’n klanten te stimuleren. Zo stond onder elke factuur:

“Ik waardeer het enorm als je deze factuur binnen 15 dagen betaalt. En ik niet alleen! Van elke factuur die binnen 15 dagen wordt betaald doneert Boom Inbound 2% aan jongerenhospice Xenia aan het einde van het jaar. Bij een snelle betaling voeg je 50 euro toe aan de donatie.”

Paul belde maandag 12 december met Jacqueline om te melden dat de actie een succes is geweest en hij 1.500 euro heeft overgemaakt. Een bedrag waar Xenia natuurlijk weer heel veel goeds mee kan doen.

Tijdens het gesprek vertelde hij dat alle facturen van Boom Inbound binnen de termijn van 15 dagen zijn betaald.

“Ondernemers zijn enorm gebaat bij een snelle betaling. Dat weet iedereen.”, aldus Paul. “En met deze actie heb ik ervoor gezorgd dat er altijd voldoende cash in m’n bedrijf aanwezig is. Ik hoop daarom dat het een inspiratie mag zijn voor andere ondernemers. Het mes snijdt aan twee kanten. Je krijgt sneller betaald en je helpt een goed doel. Beter kan niet! Ik dank al m’n klanten voor hun supersnelle betaling waardoor dit mogelijk is geworden.”

En Xenia dankt Boom Inbound en al haar klanten voor de mooie donatie. 

Xenia @ Twitter

Xenia Huis

@barcelona Nien Boots en Jacqueline Bouts op de plek waar als de gemeente goedkeuring geeft een Xenia over twee jaa… twitter.com/i/web/status/9…

14 hours ago reply retweet favorite
Xenia Huis

@BSNSenior We are very excited too ! Thank you very much for the invitation

2 days ago reply retweet favorite
Xenia Huis

Op tv vanavond met Britt! er komen naast Xenia 4 appartementen voor jonge mensen met een lichamelijke beperking. Zo… twitter.com/i/web/status/9…

4 days ago reply retweet favorite