Palliatieve zorg voor jonge mensen

Boom Inbound

Nog maar kort geleden startte Paul Neuteboom een nieuw bedrijf in de regio Leiden. Pauls vrouw Lisette is een vrijwilliger van het eerste uur en zo kwam Paul in aanraking met Xenia. Boom Inbound doneert in 2015 en 2016 twee procent van z’n omzet aan Xenia. Maar daarvoor moeten de klanten wel meewerken. Hoe kwam hij tot het besluit van z’n donatie en hoe werkt het precies?

PaulNeuteboom smallPaul legt uit, "Ik heb heel, heel veel waardering voor mensen die zich als vrijwilliger inzetten voor Xenia. Als je niet weet wat Xenia doet, is het een ver van je bed show maar doordat Lisette vrijwilliger werd, kwam het allemaal wat dichterbij. Natuurlijk spreek je daarover en denk je na of je ook zou kunnen helpen als vrijwilliger. We willen allemaal wel iets terug doen toch? Maar, ik ben gewoon het type niet. Ik trek me alles veel te veel aan en dus was het geen optie.

Maar ik bleef nadenken over hoe ik dan wel iets zou kunnen doen en opeens had ik het: ik vraag m’n klanten op tijd te betalen en als ze dat doen geef ik 2% van de omzet aan Xenia. Het is een hele mooie manier om een steentje bij te dragen op een zakelijke manier. Precies datgene wat ik wel goed kan. Op deze manier:

1. Steun ik Xenia met cash
2. Vergroot ik de bekendheid van Xenia (elke factuur bevat de promotie en ook in de e-mails waarmee ik de factuur stuur benoem ik de actie.)
3. Wordt doneren een spel - als m’n klanten op tijd betalen stuur ik ze een e-mail als bedankje en vertel ze hoeveel ze hebben bijgedragen. Dat stimuleert weer voor de volgende keer.

En het mes snijdt aan twee kanten, dat mag duidelijk zijn, ik krijg facturen sneller betaald. Dat is belangrijk als startende ondernemer. Maar toch is dat ook voor Xenia interessant want, des te sneller ik kapitaal heb, des te sneller ik kan groeien, des te meer facturen, des te meer donaties.

De eerste facturen van Boom Inbound zijn trouwens allemaal op tijd betaald. Ik hoop dat veel bedrijven het voorbeeld volgen en wens Xenia heel veel succes.”

En Xenia hoopt natuurlijk dat alle klanten van Boom Inbound binnen de termijn van 2 weken zullen betalen!

 

Xenia @ Twitter

Xenia Huis

Wat een mooie dag voor een concert onder onze beuk,4 studenten van conservatorium ArtEZ gaven een concert. Ter ere… twitter.com/i/web/status/1…

1 month ago reply retweet favorite
Xenia Huis

Dank aan de @kunstverleners voor weer@zo’n gaaf kunstproject bij Xenia. Kunstenaar Ludy Feyen werkt samen met onze… twitter.com/i/web/status/1…

1 month ago reply retweet favorite
Xenia Huis

Jasper Le Clercq maakte een mooi promofilmpje Kijk eens binnen bij Xenia! youtu.be/WltCcwB3irY

1 month ago reply retweet favorite
Xenia Huis

@Inge9876 Wat mooi en waardevol voor je kinderen!

1 month ago reply retweet favorite
Xenia Huis

Mooi kunstproject is gestart via @kunstverleners ,kunstenaar @Linge44 is wekelijks aan het werk met een gast van Xe… twitter.com/i/web/status/1…

2 months ago reply retweet favorite

Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te browsen op onze website, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.