Palliatieve zorg voor jonge mensen

Xeniahospice ontmoet de buurt op de Internationale dag van de hospice en palliatieve zorg, op zaterdag 14 oktober van 14.00 tot 16.00 uur. Alle buren en andere belangstellenden zijn welkom in de tuin voor Xenia.

Deze feestmiddag wordt georganiseerd door Nien Boots. Nien is mede-initiatiefnemer van een hospice in Barcelona voor dezelfde doelgroep als van Xenia. Om ervaring op te doen over het reilen en zeilen in een hospice heeft Nien ruim twee maanden bij Xenia als vrijwilliger gewerkt. Ter afsluiting organiseert Nien de feestmiddag bij Xenia. Nien is kunstenaar en heeft een kunstprojekt bedacht waarbij ze medewerking heeft gevraagd van de Xeniaburen, vrijwilligers, gasten en hun familieleden.

Het belooft een bijzondere middag te worden waarbij de buurt Xenia kan ontmoeten. Medewerking wordt verleend door Circus Blixem en sneltekenaar Ellen Heutink. Mandy en Mel van Circus Blixem gaan op een spectaculaire wijze het kunstwerk ophangen dat Nien, samen met de Xeniaburen en Xeniavrijwilligers, gasten en hun familieleden heeft gemaakt. Kinderen kunnen meedoen met het circus.

Ellen Heutink , de sneltekenaar, komt deze middag speciaal uit het oosten van het land. De tafel van Ellen staat klaar om in enkele minuten een prachtig portret te maken. Een portret laten tekenen kan voor een donatie vanaf 10 euro. Als je op de lijst wil voor een tekening stuur dan een berichtje aan Xenia.

Wil je een bijdrage aan het kunstwerk leveren stuur dan je creatie met het thema : ‘Wat betekent Xenia voor jou?’. 

De hapjes en drankjes staan klaar !
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


www.circusblixem.nl
www.ellenheutink.nl

Xenia @ Twitter

Xenia Huis

Wat een mooie dag voor een concert onder onze beuk,4 studenten van conservatorium ArtEZ gaven een concert. Ter ere… twitter.com/i/web/status/1…

4 weeks ago reply retweet favorite
Xenia Huis

Dank aan de @kunstverleners voor weer@zo’n gaaf kunstproject bij Xenia. Kunstenaar Ludy Feyen werkt samen met onze… twitter.com/i/web/status/1…

1 month ago reply retweet favorite
Xenia Huis

Jasper Le Clercq maakte een mooi promofilmpje Kijk eens binnen bij Xenia! youtu.be/WltCcwB3irY

1 month ago reply retweet favorite
Xenia Huis

@Inge9876 Wat mooi en waardevol voor je kinderen!

1 month ago reply retweet favorite
Xenia Huis

Mooi kunstproject is gestart via @kunstverleners ,kunstenaar @Linge44 is wekelijks aan het werk met een gast van Xe… twitter.com/i/web/status/1…

2 months ago reply retweet favorite

Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te browsen op onze website, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.