Palliatieve zorg voor jonge mensen

Vanuit het Avery Dennison global headquarters is een programma om gemeenschappelijke activiteiten te steunen. Als er een Avery team is die zich vrijwillig inzet voor een legaal goed doel (zoals Xenia in dit geval) en ze hebben daar vrijwilligers werk gedaan dan wordt er als extra stimulans nog een mooi bedrag aan dat goede doel over gemaakt.

Binnen het bedrijf Avery Dennison wordt je als werknemer gestimuleerd om binnen je de gemeenschap actief te zijn als vrijwilliger. Dit gebeurt over de gehele wereld. Zo is recent een actie in Afrika geweest waar een Avery Dennison team heeft hard gelopen bij een sponsor loop om geld op te halen om voor meisjes betere school activiteiten te hebben. In China was er iets vergelijkbaars. Zo ook in Nederland waar dit soort acties plaatsvinden en zijn ze bijvoorbeeld met 200 man wezen plastic vissen in Amsterdam of hebben ze met 40 mensen een kinderboerderij in Voorburg opgeknapt.

Jos van Noort heeft samen met zijn collega's Quinten Schneiders, Sven de Haan, Ronald Pool, Louise de Vreugd, Patrick de Vries, Lenneke van der Bent en Jennifer Bijkerk zich als team opgegeven om Xenia te helpen. Hij kwam in contact met Xenia via zijn zus die vrijwilliger bij ons is. Hij was aangegrepen door de verhalen en vond dat Xenia een extra steuntje konden gebruiken.

Jos zegt dat er een bedrag van $3000,- mee gemoeid is. "Ik merk zelf dat het mooi is om aan dit soort acties mee te werken en als bedrijf echt actief te zijn in de gemeenschap waarin we werken. Volgend jaar gaan we weer iets proberen te organiseren voor een goed doel in Leiden als team event. Vele male leuker dan die spelletjes en paintball wedstrijdjes" aldus Jos van Noort.

Wij bij Xenia zijn er zeker heel erg blij mee en danken het team van Avery Dennison voor hun steun en bijdrage. Daarnaast was het gewoon heel gezellig om jullie te mogen ontvangen!

Lees meer in dit document over de actie.

Xenia @ Twitter

Xenia Huis

Wat een mooie dag voor een concert onder onze beuk,4 studenten van conservatorium ArtEZ gaven een concert. Ter ere… twitter.com/i/web/status/1…

1 month ago reply retweet favorite
Xenia Huis

Dank aan de @kunstverleners voor weer@zo’n gaaf kunstproject bij Xenia. Kunstenaar Ludy Feyen werkt samen met onze… twitter.com/i/web/status/1…

1 month ago reply retweet favorite
Xenia Huis

Jasper Le Clercq maakte een mooi promofilmpje Kijk eens binnen bij Xenia! youtu.be/WltCcwB3irY

1 month ago reply retweet favorite
Xenia Huis

@Inge9876 Wat mooi en waardevol voor je kinderen!

1 month ago reply retweet favorite
Xenia Huis

Mooi kunstproject is gestart via @kunstverleners ,kunstenaar @Linge44 is wekelijks aan het werk met een gast van Xe… twitter.com/i/web/status/1…

2 months ago reply retweet favorite

Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te browsen op onze website, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.