Palliatieve zorg voor jonge mensen

Leuk artikel in de Telegraaf over dat iets meer dan de helft van de Nederlandse jongeren van 15 tot 25 jaar zich weleens inzet als vrijwilliger. Met als mooi voorbeeld onze jongste vrijwiliigster de 18-jarige Laura van Oosten uit Oegstgeest die zich na haar eindexamen afgelopen juni aanmeldde als zorgvrijwilliger bij Xenia. 

Haar motivatie om vrijwilliger te worden? „Ik denk dat het geen kwaad kan om je nuttig te maken buiten je normale leven met studie of werk”, zegt ze. Met Xenia maakte ze eerder dat jaar kennis door een goededoelenactie op school. Samen met medeleerlingen zamelde ze geld in.

Lees meer op de site van de Telegraaf

Foto © de Telegraaf

Xenia @ Twitter

Xenia Huis

"OpeningsEvent Netwerk Hemelrijk " linkedin.com/pulse/openings… door @unlimitdreams op @LinkedIn

12 hours ago reply retweet favorite
Xenia Huis

Een delegatie Kwartiermakers palliatieve zorg uit Colombia kwam gisteren op bezoek bij Xenia. Veel interesse in ons… twitter.com/i/web/status/1…

19 hours ago reply retweet favorite
Xenia Huis

Kabinet start campagne voor 'goed gesprek over de dood' | NOS nos.nl/l/2289786

5 days ago reply retweet favorite
Xenia Huis

@BlijVerbonden Hou ons op de hoogte ! Graag

6 days ago reply retweet favorite
Xenia Huis

Aan alle deelnemers @Stg_Roparun 2019 super veel dank We zijn zo blij met de twee koppelbedden! Dit Pinksterweekend… twitter.com/i/web/status/1…

2 weeks ago reply retweet favorite

Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te browsen op onze website, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.