Palliatieve zorg voor jonge mensen

Wist je dat Xenia maar weinig overheidssteun of subsidie krijgt. We zijn grotendeels afhankelijk van donaties en vrijwilligers. En daarom vragen we jou om ook mee te doen.

Met jouw donatie kunnen we er samen voor zorgen dat jonge mensen, die maar een kort leven hebben door hun ziekte, op een zo fijn mogelijke manier de rest van hun leven kunnen doorbrengen. 

Door jouw gift verblijven deze jongeren (16-40) in een huiselijke omgeving met topzorg.

Financiële steun voor Xenia is altijd nodig, want Xenia krijgt helaas niet alles vergoed. Ieder tientje telt!

doneereenmalig
doneerperiodiek
actiemeedoen
eigenactie

 

Geef nu éénmaligperiodiek, steun een lopende actie of start jouw eigen actie. Een of meerdere loten kopen bij de Vriendenloterij met Xenia als gekozen doel kan ook.

Met de steun van velen verbleven vanaf april 2014 al meer dan honderd jong volwassenen bij Xenia. Martijn is één van hen. Bekijk hier het filmpje waarin je zijn verhaal en het huis kunt zien.

Wilt u op een andere wijze uw steun geven? Neem dan contact op met de Stichting Vrienden van Xenia Hospice, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij nemen dat spoedig contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

De Stichting Vrienden Xenia Hospice is een erkend goed doel met status Algemeen Nut Beogende Instellingen (ANBI) en is daardoor volledig vrijgesteld van schenkbelasting en erfbelasting.
De Stichting is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder dossiernummer: 27340782.
Ons bankrekeningnummer is: NL39RABO0114056803 t.n.v. Stichting Vrienden van Xenia Hospice.

 

Doneer aan Xenia

icon 50x50Heel makkelijk een bedrag doneren via Ideal. Klik hier. Enorm bedankt alvast !

Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te browsen op onze website, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.